רגליים קרות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

07/12/2011 | 22:42 | מאת: רומי

שלום בת 58. לפני 4 שנים עברתי ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי. בבדיקות עד לפני 3 חודשים הכל תקין. עברתי ניתוח קוסמטי לפני כחודשיים. הרדמה של כ5 שעות. בשבועיים האחרונים אני חשה בעיקר בזמן ישיבה מול המחשב שרגלי קרות מאוד. לא רק כפות הרגליים, אלא כמעט לכל אורכן. האם יש קשר למסתם? האם יתכן שהניתוח שינה את המצב? תודה.

10/12/2011 | 14:20 | מאת: ד"ר ארז שרוני

לא רואה קשר בין הדברים. שוב, קשה לעשות רפואה ברשת - אם ממשיך להטריד אותך פני לרופא המטפל. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה