אורטה מורחב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

13/11/2011 | 09:43 | מאת: ליאור

היי שמי ליאור ואני בן 32 יש לי בעיה של עייפות יתר וכבדות בנשימה מדי פעם קם באמצע שינה אם חוסר אוויר שלחו אותי לאקו לב וגילו שיש לי שני עלים במקום שלוש ואורטה שלי 4.5 סמ מה זה אומר? האם זה מצב לא טוב איך מטפלים בזה? האם אני צריך לשנות את אורך החיים שלי מבחינת פעילות גופנית לחצים עבודה תודה ליאור

13/11/2011 | 11:59 | מאת: ד"ר ארז שרוני

מסתם דו עלי אבי עורקים מורחב הינם דבר המצריך התייחסות ומעקב. ובעיקר אם מדובר באדם תסמיני. הצעתי: מרפאת אבי עורקים ד"ר אייל פורת 03-9376701 בברכה, ד"ר אר שרוני

13/02/2012 | 07:32 | מאת: דור

שלום,יש לי את אותה בעיה כמו ליאור וגיליתי אותה בטעות בגיל 13 שהתלוננתי על כאבים בלסת וקשיי נשימה בשיעור ספורט ומאז אני במעקב אצל דר דיסגני בתל השומר ואני בן 29. השאלה שלי היא עם בעיה זו אפשר לקבל הנחת נכות מביטוח לאומי וכמה אחוז נכות ניתן לקבל כיוון שבעיה זו מקשה עליי במהלך היום יומי,תודה,דור.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה