פרולפס מסתם מטרלי עם נפח רגורגיטציה ברמה מינימלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/10/2011 | 23:26 | מאת: אליזבת

שלום, בילדות בגיל 14 הובחנתי על ידי קרדיאולוג באוקראינה כבעלת פרולפס במסתם מטרלי עם נפח רגורגיטציה ברמה מינימלית. הבדיקה נעשתה כך שהייתי מחוברת למחשב וד"ר היה רואה את כל הפרמטרים של הלב. אמרו לי שעם השנים זה יכול להיעלם. עכשיו אני בת 26 ,לא יכולה להתלונן על מצב בריאותי ,אבל מפחדת שבלי בדיקה חוזרת כשאכנס להיריון בלידה (לחץ) יכולים להיות בעיות. איזה בדיקות עליי לעשות ?האם מספיק רק א.ק.ג ?

23/10/2011 | 23:48 | מאת: אליזבת

האם לבצע אקו קרדיוגרפיה ? איפה אפשר לעשות את הבדיקה חוץ ממכון מור ואסוטה בצפון ? אפשר לקבל הפניה מרופא בקופת חולים?

25/10/2011 | 11:24 | מאת: ד"ר ארז שרוני

אליזבת שלום, לאור העובדה שהעיבוד האחרון שעברת היה לפני זמן רב, המלצתי: בדיקה ע"י קרדיולוג - מומחה מסתמים+ אקו. לבסיס ולקביעת מדיניות המשך. נשמח לעזור לתיאום: 03-9376701 בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה