מסתם מיטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

19/08/2011 | 23:46 | מאת: בלי

שלום , מתי מחליט המנתח לנתח בשיטת הרגילה(פתיחת בית החזה) ומתי בשיטה של ביצוע חתך בצד הגוף והכנסת מצלמה ומכשירי הניתוח דרכם? האם יש סטטיסטיקה של השוואה בין תוצאות 2 השיטות? מה השיטה היותר בטוחה?

20/08/2011 | 14:11 | מאת:

הדיון על ניתוח "מהצד" ארוך בכל אופן ישנם מיקרים בהם לא ניתו לבצע ניתוח מהצד: כשיש צורך גם במעקפים או מסתמים נוספים. במחלקתינו מבוצעים ניתוחים בשתי הצורות ליותר אינפורמציה ממולצת פגישה עם המנתח דרך מזכירות המחלקה: 03-9376701 בברכה, ד"ר ארז שרוני