כאב בריאה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

05/05/2011 | 23:44 | מאת: רננה

שלום רב, אני בת 49, בריאה בדרך כלל, לא מעשנת ומעולם לא עישנתי. מזה זמן יש לי כאב בריאה הימנית, בעיקר כשאני ממלאת את הריאה אוויר. אני מאד מודאגת. כמובן שאלך להיבדק, אבל יש לי שתי שאלות: האחת, האם ניתן לבצע אבחנה ללא רנטגן? השניה, האם הכאב מעיד בהכרח על גידול ממאיר, או שיש אופציות נוספות? תודה.

15/05/2011 | 12:39 | מאת: ד"ר רונן גלילי

רננה שלום, הכאב הוא בד"כ בבית החזה (בריאה עצמה אין תחושת כאב) ויכול לנבוע מסיבות שונות. יש צורך בבדיקת רופא ובירור ראשוני שכולל צילום חזה ראשית. בברכה, דר' רונן גלילי

15/05/2011 | 12:39 | מאת: ד"ר רונן גלילי

רננה שלום, הכאב הוא בד"כ בבית החזה (בריאה עצמה אין תחושת כאב) ויכול לנבוע מסיבות שונות. יש צורך בבדיקת רופא ובירור ראשוני שכולל צילום חזה ראשית. בברכה, דר' רונן גלילי

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה