מדוע אין תשובה?

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

04/05/2011 | 22:28 | מאת: חסוי

שלום אני בן 20, לפני כחצי שנה עברתי אירוע פנאומוטרקס ספונטני חוזר ונותחתי אצלכם. רציתי לדעת מה מותר לי לעשות כיום ומה לא, למשל: 1)האם מותר לי להרים כבד? 2)האם מותר לי להימתח ולהתכופף? 3)האם מותר לי לטוס? 4)האם מותר לי לטווח בנשק M16 \ אקדח בצבא? תודה.

05/05/2011 | 13:14 | מאת: עמי נחום ברבר

היתי ממליץ לך ליפנות לד"ר גל דובנוב מבית החולים תל השומר,ד"ר דובנוב הוא רופא ספורט וישמח לענות לך על השאלות הללו.

06/05/2011 | 18:39 | מאת: חסוי

ואני מבקש שייענו לי בהקדם, כי אני מתכוון לטווח בקרוב ואני לא רוצה שייגרם לי נזק.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה