האורטה מורחבת

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

07/04/2011 | 08:59 | מאת: אידה

שלום רב. אבא שלי בן 69. מלפני יומיים התלונן על כעבים בבטן ובאיזור כליות מיד אחרי אוכל. הינו בביקור אצל רופא אורולוג. לאחר בדיקת הרופא, נשלחנו למיון עם הבעיה בכלי דם. במיון עשינו בדיקות דם וCT. בCT התגלה, שהאורטה באיזור חזה מורחבת עד 42 מ"מ.בדיקות דם תקינות. לחץ דם 135/85 דופק 89.שיחררו אתנו הביתה, קבלנו המלצה ליעוץ עם כירורג חזה ולב ובדיקת אקו לב. השאלה: האם מדובר בניתוח? עד היום לא היו שום בעיות לב. בתודה מראש. אידה

08/04/2011 | 13:47 | מאת: ד"ר ארז שרוני

לקביעת תור למרפאת אבי העורקים: 039376708/6 בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה