בדיקת אקו-דופלר+בדיקת מבחן מאמץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

18/01/2011 | 15:44 | מאת: ראמי

אני בן 35 : מזה כמה ימים אני סובל מכאבים בחזה המוקרנים ליד שמואל תחושה של קושי נשמה לפעמים המלווים לעתים רחוקות בסחרחורת. אני בד"כ אדם רגיש מאוד. היום: 18/01/11 עשיתי בדיקת אקו-דופלר+בדיקת מבחן מאמץ: ממצאים: המסתם המיטרלי:תקין-דליפת מזערית המסתם האאורטלי -3 עלים,תקין המסתם טריקוספידלי-דליפה מזערית 15 מסתם פולמונרי-תקין. בסוף נרשם לא נצפה ממצא פתלוגי משמעותי. בדיקת מאמץ תקינה-כושר גופני טוב. בסיום הבדיקה הרופא קרדיולוג אמר לי יש לך לב 10/10. השאילה היא: 1.בקשר לממצאים בבדיקת אקו-דופלר מזה דליפות זעירות ומה משמעותם?הרופא אמר לי זה נמצא אצל כולם מה דעתך בנושא ומה הסכנות ? 2.האם זאת נחשבת בדיקה תקינה?ומה אפשר לעשות? תודה מראש

18/01/2011 | 20:43 | מאת: ד"ר ארז שרוני

בדיקה תקינה אולם יש בדיקה ויש קליניקה ואם יש לך כאבים אופיינים היועץ שנית בקרדיולוג ואם מחמירים פנה למיון. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה