לדר בנימין מידליון, שלום.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

20/05/2004 | 09:28 | מאת: YOAV

שלום דר תודה רבה על תשובותיך המועילות. בן 48,אי ספיקה מיטרלית קשה וצניחת 2 עלים. בהמשך לשאלתי- להזכירך החלטתי לעשות הניתוח בחו"ל. בבדיקות שערכתי בארץ הציעו לי החלפת המסתם המיטרלי.נאמר לי שבחו"ל יש יותר נסיון בתיקון (2 עלים), והסבירות לתיקון גבוהה יותר.שמעתי על מספר מומחים בתחום, והייתי מאד מודה אם תבדוק לי מי המתאים ביותר לתיקון במצב צניחת 2 עלים ודליפה חמורה. (בין המומלצים דויד טיירון מקנדה , שובו סילביין מפריז, הוגו ונרמן מבלגיה). מחכה לתשובה . תודה מראש, יואב.

21/05/2004 | 13:50 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

יואב שלום, לצערי אינני יכול להמליץ לך על אדם זה או אחר. ישנו מספר לא קטן של מנתחים עם נסיון רב. חלקם ציינת ישנם גם אחרים. לא מדובר במשחק כדורסל שיש בו מנצח אחד. מדובר במנתחים מנוסים. ההחלטה חייבת להיות שלך. בברכה ובהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה