לכל החברים בפורום...

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

30/04/2004 | 21:08 | מאת: מוטי

לכל החברים בפורום. אני רוצה לאמר לכם שעובדים עלינו. פשוט הרופאים שאמורים לתת תגובות לשאלות שלנו . הם לא מתייחסים בכלל.תעקבו אחרי הכתוב בפורום ותראו שאין תגובות . אז שלא יעבדו עליכם... לדעתי צריך להחרים אותם , הם לא רצינים ,חבל על הזמן. אשמח לישמוע תגובות.

01/05/2004 | 07:48 | מאת: גידי

לדעתי אתה קצת נמהר. תבדוק בדף הנוכחי וגם בדפים קודמים ותראה שיש תשובה לכל שאלה, אבל העונים לא נכנסים כל יום אלא אחת לתקופה. כאשר הם נכנסים הם עונים בפעם אחת למספר שאלות ואז יוצא שחלק מקבל תשובה אחרי שבועיים וחלק אולי באותו יום. בקיצור: סבלנות.