שאלה בנושאי מחלות לב!

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

25/12/2003 | 02:25 | מאת: אליה

ב"ה ראשית תודה שיש למי לפנות לשאול ולקבל תשובה תבורכו! שנית אשמח אם אקבל הבהרה לשתי שאלות בנוגע ללב כמובן: 1. מהיא איסכמיה? ממה היא נוצרת=מה הסיבה לאיסכמיה? איך מונעים את התופעה אם ביכלל?האם יש מה לעשות על מנת להחזיר לב שלקה באיסכמיה לקדמותו?למה גורמת האיסכמיה ומה התופעות? איך נילחמים בתופעה? האם איסכמיה יכולה להיגרם מלחץ נפשי גבוהה, מתקיפה, מחבלה,מפחד ממתח או אין לאף אחד מאלו כל קשר? 2. מהיא היפרטרופיה? האם יש היפרטרופיה ימנית ושמאלית או רק שמאלית? מהיא היפרטרופיה גבולית? ממה נוצרת היפרטרופיה? האם יש קשר למתח גבוהה, ללחץ נפשי על רקע פחד? האם יכולה להופיע היפרטרופיה על רקע תקיפה,חבלה ,סכרת , מה הסיבה לתופעה? במקרה הופעת המחלה או התופעה מה עושים,איך מחזירים את הלב אם ביכלל לקדמותו? איך מונעים החרפת המצב או התפשטות התופעה-מחלה? מבקשת עזרתכם והבהרתכם לגבי שאלותי והשאלה אם התופעות הן פתאומיות או מתפתחות והאם יש סיבה להופעתן! האם יש תרופות ומהן ומה הבדיקות שיש לבצע כדי לדעת בברור מה המצב ומה יש לקחת להקלה או מניעה או הטבה או כל פעולה שהלב יחזור לתקינותו ותימנע הדרדרות נוספת! אודה לכם על תשובה מפורטת ואם יש חומר שאפשר ללמוד ממנו אשמח אם ישלח לת.ד.-2031 ק. שרת חולון 58120 . בברכה ותודה לכולכם ולכבוד הפרופסור ובברכת חג אורים שמייח לכולם. אליה.

18/07/2005 | 11:29 | מאת: naturgas

18/07/2005 | 11:36 | מאת: naturgas

שלומ רב אני מבקש כזה לדעת מה זה אסכימיה אני ראתי באתר שאלה דומה אבל לא הצלחתי לראות את התשובה תודה רב נאטור גסאן 107-2005

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה