אימון כושר משקולות ושפעת

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

12/01/2024 | 11:53 | מאת: אליאנה

שלום עשיתי אימון כושר השבוע היה לי כאביפ בחזה בזמן הרמת משקולות אני עם שפעת וגם היה לי עוד אימון שהיה לי חום פנימי יום אחרי היה לי כאבי ראש ולא באתי לאימון אבל יום אחרי חזרתי להתאמן אני מפחדת שאין לי נזק בלב אני בחורה מאוד צעירה בת 22 זה מסתדר? כי כנראה העמסתי בכללי אני בריאה ללא בעיות לב אתמול יצאתי לגשם וכואב לי כשאני משתעלת בריאות אז כנראה החריף לי

12/01/2024 | 11:53 | מאת: אליאנה

לא כואב בריאות הכוונה בחזה אז לא יודעת אם יש קשר לריאות

שלום הסיכוי שיש נזק בלב כתוצאה מהמקרה שתיארת די קטן, בכל מקרה, אם הכאבים בחזה ממשיכים הייתי פונה לרופא המשפחה לבירור בברכה, ד״ר ארי ניימרק

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה