הסתייגויות בעורקים הכליליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/10/2023 | 05:58 | מאת: אברהם

בס"ד שבוע טוב . בן 72 עם המון מחלות רקע. פרפור חדרים , Copd, אסטמה, סרטן בלוטת התריס סרטן ההרמונית סרטן מח עצם מליומה, לחץ דם גבוה שומנים בדם, סרטן שלפוחית השתן.יותר משנה משתעל ושום טיפול לא עזר. בצילום סיטי האחרון. נוזל פרקדאלי בכמות מינמאלית פיזיולוגי הסתיידויות בעורקים הכליליים. כמו כן נמצא קשרית בריאה הימנית. אשמח לקבל הסבר. בברכה אברהם

שלום וברכה, 1. בעניין הקשרית בריאה פנה לרופא ריאות על מנת שיאפיין את הקשירית והאם דרוש בירור נוסף 2. הסתיידויות בעורקים הכליליים אנא התייעץ עם קרדיולוג. תקבל הפניות דרך רופא המשפחה המטפל שלך. בברכה.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה