כאבים לאחר צינטור חרום עם סטנס

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

31/08/2023 | 10:25 | מאת: דנה

שלום, אני כשלושה שבועות לאחר צינטור עם סטנס, לאחר התקף לב. בת 48 עם רקע משפחתי, ועדין עם כאבים שמתמקדים בעיקר בשכמה השמאלית, ומעט לכיון החזה.לא קשור במאמץ. כמו כן אתמול לאחר ארוע מרגש התחילו כאבים שורפים בכתף ימין עד לפרקי האצבעות- כאב חדש שלא היה לי עד היום.האם זה מסוכן? רק בעוד שבועים יש לי תור לקרדיולוג.

שלום וברכה. לאור ההסטוריה הלבבית והשתלת התומכן אם את מרגישה לא טוב ומתלוננת על כאב/ לחץ בחזה או תסמינים אחרים שיכולים להיות קשורים לאירוע לבבי אני מציע שתגשי למיון ואל תחכי לזמינות הקרדיולוג בעוד שבועיים. בברכה, ד"ר ארי ניימרק סגן מנהל מערך ניתוחי לב וחזה, בילינסון.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה