כאבי בחזה לאחר חשיפה למזגן

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

31/07/2023 | 22:01 | מאת: שלומי

ד"ר שלום בן 38 בריא, שמתי לב שכל פעם שפתחי המזגן ברכב מכוונים לי לכיוון החזה והמזגן על קור. לאחר כמה שעות מתחילים לי כאבים בבית החזה. אני כמובן נמנע מכך, אך לעיתים בימים חמים לוקח לי זמן לשים לב לכך. האם התופעה מסוכנת? הכאבים חולפים לבד לאחר מספר שעות. תודה.

שלום שלומי למען האמת, איני מכיר כל כך תופעה כזאת שמזגן באוטו יגרום לאחר כמה שעות לכאבים בחזה שחולפים מעצמם כעבורר זמן מסויים. ועל כן,אני לא יכול להגיד האם זה מסוכן או לא. בכל מקרה, הפורום הזה נועד לענות על שאלות שקשורות בניתוחי לב, אולי תתאר את הסיטואציה במיוחד שהיא חוזרת על עצמה לדבריך לרופא המשפחה המטפל שלך ואולי יהיה לו כיוון אחר לבעיה שאתה מתאר. כל טוב, ד"ר ארי ניימרק

04/04/2024 | 01:00 | מאת: גל

גם לי יש את אותה הבעיה כבר חצי שנה כאבי טופת בחזה ישר איך שאני מול מזגן או רוח קרה לפעמים הכאב תופס ומתרכז כולו אל הלב!! אני אובדת עצות כבר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה