טיפול עקירת שן לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/05/2023 | 18:39 | מאת: אורי

שלום. שבעה חודשים לאחר ניתוח מעקפים. מצב כללי טוב. בשיקום לב עושה ספורט כמעט כל יום. לצערי נשברה לי שן והפתרון היחיד הוא עקירה. האם מותר במצבי לבצע עקירה. אם כן באיזה תנאים. האם נדרש להפסיק פלביקס או לקחת אנטיביוטיקה מונעת. האם עדיף לדחות או שאין בעיה לבצע את הפעולה שבעה חודשים לאחר הניתוח. תודה.

שלום להערכתי אין מניעה לבצע את העקירה ואין צורך לאנטיביוטיקה מניעתית. הפסקת מדללים לפי הוראות רופא השיניים בתיאום עם הרופא/קרדיולוג המטפל. בברכה וחג שמח ארי.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה