כאבים בחזה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

10/02/2023 | 11:21 | מאת: משה

שלום דוקטור עברתי ניתוח לפני שלושה חודשים של Tos במהלכו הסירו צלע ראשונה ושרירי סקלן מאז סובל מכאב חד בעת נשימה עמוקה בפסגת הכתף ולפעמים במרכז החזה משמאל עשו לי צילום ויש ממצא של פסים אטלקטטיים וקוסטו פראני שמאלי סתום ועמדה גבוהה של סרעפת משמאל שאלתי היא האם ייתכן שזה הידבקויות והאם צריך לעשות משהו בנידון? ניתוח חוזר ? תודה רבה

שלום, קיים חשד לפגיעה בעצה הפרניק ויתכן שיתוק של הסרעפת, הייתי ממליץ לבצע סונר סרעפות ולגשת לרופא ריאות ולרופא המנתח. בברכה ורפואה שלמה.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה