שאלה לגבי ערכי כולסטרול אצל בחור צעיר - מודאג

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

16/01/2023 | 18:10 | מאת: נדב

CHOLESTEROL: 208.8 mg/dL TRIGLYCERIDES: 117 mg/dL CHOLESTEROL- HDL: 46 mg/dL CHOLESTEROL-LDL calc: 139.3 mg/dL NON-HDL_CHOLESTEROL: 163 mg/dL

שלום ותודה על שאלתך. ישנם הרבה גורמי סיכון למחלות לב כגון, עישון, סכרת, מין זכר, הסטוריה משפחתית, השמנת יתר, אי ספיקת כליות, יתר שומנים וכולסטרול בדם ועוד. בהינתן יתר כולסטרול/ טריגליצרידים וכדו בדם ניתן לטפל שמרנית בשינוי התזונה ובתרופות. מציע לפנות לרופא המטפל שמכיר אותך כדי שיוכל לעבור על כל בדיקות הדם שלך ולהתייחס לשאלותיך. בברכה, ד"ר ארי ניימרק

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה