שריר תפוס בחזה - כואבים כשנוגעים בנקודה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

14/01/2023 | 23:20 | מאת: טל

שלום ד"ר לפני כמה ימים התמתחתי ומאז יש לי כאב באזור החזה, קצת מתחת לצוואר. הכאב מורגש רק במגע במקום ובהתמתחות. רציתי לשאול האם מדובר אכן בשריר תפוס, והאם זה מסוכן? כן חשוב לי לציין כי אני הקלה בכאב - הכאב נשאר אותו דבר כבר כמה ימים. תודה! טל

שלום וברכה פורום זה מיועד לשאלות הקשורות לניתוחי לב, בכל אופן משאלתך נשמע שאכן מתחת שריר, תעוקת חזה בדכ אינה נמשכת מספר ימים ואינה קבועה, אם הכאב ממשיך או מתחזק הייתי פונה לרופא המטפל. בברכה, ד"ר ארי ניימרק

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה