שאלה חשובה על אספירין

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

11/12/2022 | 12:11 | מאת: ישראל

אמא שלי בת 71 ועברה לפני חצי שנה החלפת מסתם מכני האם לקחת את אספירין חצי שנה או שמה כל החיים אשמח לתשובה בנושא כי היא גם לוקחת קומדין של 5 מג ביום ומה המינון של אספירין לקחת ?

שלום אכן במקרים מסויימים לקיחת קומדין מבטלת נטילת מדללי דם אחרים כגון אספירין או פלביקס, אך במקרים אחרים עדיין יומלץ לקחת אספירין היות ומנגנון הפעולה שלו שונה מזה של קומדין. לצורך החלטה זו אני מציע שתפנו לרופא המטפל שמכיר את כל מחלות הרקע וההסטוריה המשפחתית של אמא שלך. בברכה, ד"ר ארי ניימרק.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה