שאלה חשובה לגבי ניתוח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

31/05/2022 | 15:38 | מאת: ישראל

היי אני צריך להחליף את המסתם האורטלי בלב אבל עכשיו אמרו לי שאני צריך לעשות ניקוז של נוזלים מראש לבטן בגלל הצטברות נוזלים ולכן רוצה לשאול כמה שאלות 1. האם קודם לעשות את הניתוח לב או שמה קודם את הניקוז של הנוזלים מראש ואז אחריו את הניתוח לב ?

שלום על מנת שאוכל לענות על השאלה החשובה שלך אצטרך לעיין בתיק הרפואי ולהבין את הפרטים. אתה מוזמן ליצור איתי קשר דרך מזכירות המחלקה 039376701/6 או לקבוע תור במרפאה. בברכה ד"ר ארי ניימרק

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה