האם אני חייבת לעבור ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

14/12/2021 | 17:31 | מאת: רותי

שלום דוקטור אני בת 28 ויש לי תסמונת מרפן ואני במעקב אקו לב מגיל 10 .בבדיקת אקו לב נמצא ש AO ROOT הוא 55 מילימטר וה proximal ascending aorta הוא 46 מילימטר .האם אני חייבת ניתוח תודה רבה

שלום בקוטר כזה אכן ישנה אינדיקציה להחלפת השורש והאאורטה העולה. הייתי ממליץ לך להגיע למרפאת אאורטה שם אנו פוגשים ועוקבים אחרי חולי המרפן. המרפאה מתקיימת מידי יום חמישי בבוקר. שם ניפגש ונעבור על החומר שלך ונסביר במפורט על האופציות הניתוחיות. ניתן לקבוע תור למרפאה 039377457 או 039376701 בברכה, ד"ר ארי ניימרק.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה