סגירת מום לבבי pfo והבדיקה הנחוצה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

12/11/2021 | 07:59 | מאת: גל

בוקר טוב דוקטור ברצוני לדעת מה הבדיקה הכי מדוייקת לעשות על מנת לדעת האם pfo נסגר אחרי צינתור לב ומה קורה במידה לא נסגר ? יש מקרים כאלו ? בנוסף האם צריך להפסיק קרדילוק לפני בדיקת אקו לב במאמץ ולכמה זמן ? אם אני לא יכולה להפסיק עקב דופק גבוה מה עושים ? תודה רבה על המענה

שלום גל ישנם מספר בדיקות שניתן לעשות על מנת לזהות pfo או כל ASD אחר כגון הזרקת בועיות בזמן אקו לב. השאלות שהינך שואל הינן חשובות והמלצתי לפנות לקרדיולוג העוסק בתחום זה. בברכה, ד"ר ארי ניימרק

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה