דקירות בחזה................

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

12/03/2021 | 12:07 | מאת: ס

שלום עשיתי חיסון קורונה שני לפני 12 ימים והיום קמתי בבוקר עם דקירות בחזה השמאלי , המיקום הוא עליון וקרוב לגבול של החזה הימני , עברו 5 שעות וזה עדיין ממשיך. האחות עשתה בדיקת דם ואק"ג שיצאו תקין, הרופאה נתנה הפניה לביקור רופא אם ארגיש שהכאבים ממש עוצמתיים. שאעשה שם בדיקת דם. היא אמרה שלא מעט אנשים אחרי החיסון השני פנו אליה עם הלחצים האלה ואמרה שזה חלף להם, והיתה מישהי מבוגרת שזה כבר מספר שבועות עדיין לא חלף לה, הרופאה אמרה שאולי זה שריר שנתפס. בנוסף אני נוטלת כבר 5 ימים מגנזיום ציטראט 200 מ"ג. אני בת 46 בריאה, רזה ולא מעשנת. האם אתה מכיר את התופעה הזו אחרי החיסון השני? מה זה יכול להיות? תודה

שלום ותודה על שאלתך. על פי מה שאני מכיר ושומע יתכנו תופעות לוואי רבות ומגוונות לאחר החיסון שרובן המכריע גם עוברות לאחר מספר ימים. איני מכיר את ההסטוריה הרפואית והמשפחתית שלך אך על פי מה שתיארת אם הינך בריאה בדכ, קרוב לוודאי שבגילך ולאחר שבוצע אקג ובדיקות דם שפוענחו כתקינות וללא עבר של מחלה לבבית לא מדובר במחלה שכזו ואכן אולי מדובר בתופעה לאחר החיסון או משהו דומה. בכל מקרה ממליץ להמשיך טיפול אצל רופא המשפחה או לפנות למיון על כל החמרה. בברכה, ד"ר ארי ניימרק

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה