צניחת המסתם המיטרלי mvp

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

06/05/2020 | 15:23 | מאת: משה

בבדיקה. אקו לב שנערכה. לי נראתה. צניחה די. משמעותית שלה. העלים המסתם המיטרלי הלב.קשה בינונית הלב. תקין נאמר לי. על. ידי להגיע כל. חצי. שנה. למעקב אקו. אני חושב. שאני. מתקדם לניתוח תיקון. המסתם.

שלום משה, ישנם קווים מנחים לתיקון המסתם המיטרלי, האינדיקציה לניתוח תלויה במספר גורמים כגון חומרת הדלף, תפקוד הלב, סימפטומים כגון קוצר נשימה, עייפות, קצב הלב וכו. בדיקת הבחירה למצב זה הוא אקו לב כמו שביצעת. אם אתה חש החמרה במצבך בתקופה האחרונה או אם הרופא המטפל שלך ממליץ לך לשקול ניתוח אני מציע שתקבע פגישה במרפאת מסתמים שבמחלקתינו ניתן לתאם תור ב 03-9376701. בברכה, ד"ר ארי ניימרק.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה