לביאנה הנחמדה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

17/02/2004 | 00:10 | מאת: מריה

אני מודה לך מאוד על התחשבותך הרגעת אותי מאוד, באמת תודה רבה , אני אתקשר אליך בקרוב. ד"ר הירש אכן הוא מי שמטפל בי והוא הרגיע אותי אבל אני קצת מודאגת (נורמאלי לא?) :) אשמח לדבר איתך בקרוב ואלף תודות לך

20/02/2004 | 00:22 | מאת: ביאנה ספקטור

מריה, שמחתי לדבר איתך ולהרגיע אותך. אני חוזרת ואומרת לך - את נמצאת בידיים הכי טובות שיש. תלכי לניתוח רגועה ובטוחה. ד"ר הירש ופרופ' וידנה הם רופאים מעולים ומומחים בתחומם. אני חייבת להם את חיי. תעדכני אותי מתי הניתוח. ביאנה.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה