תיקון חוזר מסתם מיטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

28/12/2016 | 17:55 | מאת: רונן

עברתי לפני 4 שנים תיקון מסתם מיטרלי וכעת חזרה הדליפה ואני מועמד לניתוח חוזר, המנתח טוען שהוא יכול לתקן שוב באחוזי הצלחה מעל 95%, הוא טוען שהוא צריך לשים טבעת יותר קטנה ואז זה יסתדר. אני מתלבט אם להינתח עכשיו ושהניתוח לא יסתיים בהחלפת המסתם (אני בן 40 וממש לא בא לי להתעסק עם קומדין ולשמוע תקתוקים בלב) מדדי החדר שלי הם 63/41 ואני אסימפטומטי רציתי בנוסף לדעת מה הסיכונים בניתוח חוזר (הניתוח הראשון עבר לי די בקלות) אשמח לשמוע את דעתך. תודה

08/01/2017 | 10:46 | מאת: eitan snir

אצטרף לדעתו של הכירורג שהתייעצת איתו,, לגביי הצורך ומידת הסבירות שניתוח ייסתיים בטבעת קטנה יותר- כלאמר בתיקון בלבד.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה