פרולקטין.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/03/2001 | 16:43 | מאת: גדי

שלום. אני בן 35. לפני כ4 שנים כאבו לי מאוד הפטמות והייתה ירידה בחשק המיני ובזקפה.פניתי לאורולוג שאמר שיש לי דלקת בערמונית. ושלח אותי לבדיקות הורמונליות. בבדיקה התברר שיש לי רמה גבוהה של פרולקטין. הרופא אמר לי שעברתי שנוי הורמונלי ושלח אותי לנוריולוג. הנוריולוג ביצע את כל הבדיקות ונתן לי טיפול תרופתי. בכל אופן זה לא עזר ויש לי בעיה בחשק המיני ובזקפה. האם ייתכן שבגיל 31 עוברים שנוי הורמנלי? עדיין יש לי פרולקטין גבוה,מה הפיתרון? אשמח לקבל תשובה.

27/03/2001 | 17:20 | מאת: רופאי קליניקה און

גדי,שלום! להמשך הבירור עליך לבצע צילום מכוון של היפופיזיז ע"מ לשלול פרולקטינומה-גידול שפיר שמפריש את פרולקטין לדם ומדקא רמות טסטוסטרון(שגורם לאובדן חשק). בהצלחה!

30/07/2001 | 17:17 | מאת: דוד אלון

אני לא רופא רק רציתי להגיד לך מה ששמעתי מרופא חשוב שלחץ לפעמים משבש את איזון ההורמונים ולכן יכול להיות אצלך שמתחילה היה הבעיה הפרולקטין ועכשיו הבעיה שאתה יודע שיש לך פרולקטין נקודה למחשבה דוד אלון

מנהל פורום סקסולוגיה