חוסר מיניות באשמתי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/11/2016 | 13:20 | מאת: אנה

היי שלום רב ילדתי לפני כשנתיים ומאז נהרסו בלשון המעטה חיי המיניים עם בעלי לפני הלידה היינו הכי פעילים שאפשר זה הגיוני שירד החשק המיני אבל הגעתי למצב של כמעט וחוסר אינטימיות עם בעלי לחלוטין שזה פוגע בי ומאמינה שגם בו למרות שהוא לא מראה את זה הכל בגלל שאני כל הזמן תשושה ועייפה וגם אם רוצה לקיים העייפות מכניעה אותי כמעט תמיד ועכשיו מוצאת את עממי במצב לא פשוט לי נפשית כלל ממרגישה עוררות מינית מדברים לא הגיוניים כמעט כל הזמן אני לפעמים תוהה אם זו הפרעה פסיכולוגית הקשורה בחוסר פעילות מינית אבל זה מקשה עליי לתפקד עם הילד גם ואני חרדה נורא אני אובדת עצות אשמח לעצה ממומחים בענין תודה רבה לוקחת ציפרלקס 10 מג

ידוע כי אחרי לידה יש לאישה בדרך כלל ירידה בחשק המיני. לפי התיאור של כבר עברו שנתיים זה מספיק זמן הענינים יחזרו למסלולם. לא ציינת מדוע את לוקחת ציפרלקס, יתכן ויש קשר בין הדברים. ידוע כי תרופות נגד דיכאון/חרדה גורמות לירידה בחשק המיני. רצוי להתייעץ עם מטפל/ת מיני מעולם הפסיכולוגיה. עם את גרה באיזור המרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר 054-4390916 ואז נוכל לאבחן את המצב יותר נכון.

מנהל פורום סקסולוגיה