בעיות זיקפה ושפיכה בגיל 60

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/07/2016 | 14:28 | מאת: פלוני אלמוני

אני ב60 לאחר 5 צנתורים שעברתי האחרון לפניי 5 שנים ונוטל תרופות קבוע : lipitor-80?מ"ג cardiloc-1.25 מ"ג Ramipril tricie 1.25 acetylsalicylic acid cartia 100 מ"ג ו-omepradex- 20מ"ג. חוץ מזה אני אדם בריא שעוסק בספורט רץ ואו צועד מהר כמעט יום יום. ואובחנה אצלי עקמת הפין שנובעת מבעיה ואו מחלה ה-PERYONIE פיזית לא מפריעה לחדירה אבל לא נעים אסתטית האם יש לזה פתרון? אם זכרוני אינו מטעה אותי בעיות הזיקפה אחלו לפני שגיליתי את העקמת. בשנים האחרונות חלה ירידה ביכולת להגיע לזיקפה ולשמר אותה. מצד שני התיאבון המיני לא מביש גם בחורים צעירים ממני. ידוע לי שהבעיה הנ"ל שכיחה אצל גברים בגילי, (ולא יודע כמה,) לכן אני נעזר בסיאליס יומי מה שמשפר את המצב, אבל בכל זאת לא מצליח לשמר את הזיקפה וכל הסח דעת פוגע. בנוסף אני סובל משפיכה מוקדמת ואני מעלה זאת היות ואחריי גמירה אבר המין נופל מידית ולא ניתן להמשיך נכון שיש פתרונות אבל זה לא הפיתרון. האם יש דרכים למנוע את השפיכה מוקדמת? ואו ותכשירים ללא טעם שיעזרו בעניין. יש לציין שאני לא אדם אם ביטחון מופרז. בתקופה האחרונה בעת ניסיון לקיים יחסי מין אם הצלחה מועטה אשתי העירה לא פעם ולפעמים בעצבים אם לא עומד לך למה אתה מתחיל בכלל, ואו אני לא מרגישה אותך בכלל. ואו באיזה שיחה אתה גומר מהר עניתי לה מה אחריי 27 שנות נישאים פתאום נזכרת. פתאום מפריע מה היית עושה אם הייתי חולה סכרת? דברים שמעלים בי את המחשבה מה עשתה אם הפריע לה שהינו יותר צעירים.

אני מבינה מדבריך כי כבר דיברת עם הרופאים הנכונים וקיבלת טיפול להפרעות בזקפה. מאוד יתכן שהלחץ שאישתך מכניסה אותך משפיעה על הזיקפה, וחוסר הביטחון שלך גורם לזה שזה מוריד את הזקפה. צריך להתייעץ עם רופא לגבי מינונים אחרים של תרופות הזיקפה. לגבי שפיכה מהירה אין תרופה לזה, מלבד נוגדי דיכאון שיכולים לעזור חלקית. אבל שוב צריך להתייעץ עם רופא משפחה שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך. ואולי שיחה עם שניכם להבנת השינויים השונים שקרו לכם בחיים יכולה לעזור לאישתך להיות יותר תומכת. אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 לקבוע פגישה. חמדה

31/07/2016 | 14:33 | מאת: פלוני אלמוני

אני משתמש בסיאליס יומי היות ואני מעדיף שהמגע מיני יגיע ספונטנית ולא מתוכנן מראש ,היות ועצם המחשבה והתיכנון יהיא את הכישלון האם יש כדורים על בסיס יומי כמו הסיאליס במינון גבוה יותר? האם יש בכדורים שאני לוקח עקב בעיות הלב משפעים צפציפית לבעיות זיקפה? קראתי באינטרמט שהכדור Ramipril tricie 1.25 משפיע דברתי אם רופעת המשפחה ואמרה שזה למינון רציני ולא אמור להשפיע האם ממליצה על ספריי ואו מישחה להשהיה מסויימת של השפיכה?

31/07/2016 | 22:45 | מאת: לא מצליחה לשלוח הודעה נפרדת באתר

שלום אני בת שלושים שהיתי בת 13 בערך או קצת פחות מעט לפני או אחרי לא זוכרת-קבלת הווסת, כל פעם שהיתי בשיעור תעמלות בביהס והיתי מטפסת על חבל או עמוד, כחלק מפעילות ביהס...היתי פתאום חווה אורגזמה חזקה ונשארת שעונה על העמוד חצי שעה מתענוג-אז לא ידעתי להבין מה זה היום מבינה. אבל...כיום בת 30 ללא בן זוג קבוע ולא עושה סקס- כאשר מאוננת למשל לא מרגישה בכלל אורגזמה ובטח לא כמו אז...אולי דגדוג קל. אולי מכיוון שאין חדירה? כיצד עמוד או סולם או חבל התעמלות יכול לעשות לילדה בת 13 כזה תענוג ואוננות לא... האם אז-זו היתה האורגזמה ולא תהיה עוד שוב ? האם יתכן ועשיתי פעולה שסגרה אורזמות? האם רק כאשר הבן זוג יכניס איברו ארגיש ממש חזק? זה מוכר בכלל מה שמספרת על הילדות? בחיים לא הרגשתי עוד כפי שאז-מעולם. יתכן ופגעתי במשהו? תודה

מנהל פורום סקסולוגיה