רמוטיב

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/02/2016 | 09:27 | מאת: עמוס

שלום רציתי לדעת האם התקופה רמוטיב 500 מג ביום עלולה לגרום להפרעות בתפקוד המיני כגון זקפה אן חשק.

רמוטיב היא תרופה אנטי דיכאון ברמה בינונית בהחלט יכולה לגרום לירידה בחשק. לגבי בעיות זקפה לא בהכרח.

מאחר ורמוט הינה תרופה טבעית ולא סינטטית, היא חוסכת את תופעות הלוואי שיש לתרופות אנטי דיכאוניות אחרות. לפי מאמר שפורסם אין הרמוטיב משפיע על חשק מיני . בעיקרון צריך לזכור כי כל תרופה משפיעה באופן שונה על מגוון של אנשים.

מנהל פורום סקסולוגיה