סקס בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/05/2012 | 14:05 | מאת: רוני

שלום דוקטור .. אני וחבר שלי התחלנו לעשות סקס לאחרונה, בשבילי זאת פעם ראשונה.. והוא באמת משתדל להיות ממש ממש עדין ולאט אבל כל פעם שהוא מכניס את האיבר מין שלו זה כואב לי ברמות שבפעם האחרונה שניסינו התחלתי לבכות.. גם מהתסכול וגם מהפעם הספציפית הזאת שזה הכי כאב יש משהו שיכול להקל על הכאבים ? או שצריך לחכות שהחור יתרחב פשוט ולהמשיך לנסות ? כי זה ממש כואב וקשה לי עם זה

01/05/2012 | 18:17 | מאת: ד"ר אילן בירן

"החור" אינו מתרחב בשימוש! אני ממליץ שתקראי ספר הדרכה מינית כמו 'סקס עכשיו' בהוצאת בבל. במשגל, עליך להגיע לעוררות מינית גבוהה לפני החדירה, להסתייע בג'ל וגינלי, לגרות את פתח הנרתיק עם האצבעות ולעשות חדירה רק כשזו אינה מכאיבה. בהצלחה!

02/05/2012 | 21:42 | מאת: איתן

שלום לך! אני בן 22 יש לי חברה כבר כמה חודשים ולפני חודשיים קיימתי עם חברתי יחסים בפעם הראשונה שלה. הדבר שעשינו ואני ממליץ עליו, תגידי לחבר שלך שיכין במיטה לידו שמן סיכה זה יכול להיות שמן אגוזים אני חושב או וזלין, אנחנו צפציפית השתמשנו בג?ל סיכה שנקרא KY וזה היה ממש טוב נטול ריח ונעים למגע. אני ממליץ שתכנסו למיטה תתמזמזו תעשו את המשחק המקדים בכדי שתרגישי בנוח ובטוחה. השלב לאחר מכן זה שחברך ישים על האיבר שלו את הג?ל, אישית חברה שלי גם מרחה לעצמה מסביב וקצת בתוך הנרתיק, תעשו את זה בצורה עדינה וזורמת, שזה לא יהיה רשמי ושלא יעצור את המתח המיני, גם אם זה קצת מסתבך לא קרה כלום. אחרי ששמתם את הג?ל את צריכה לשכב על הגב, אני מדגיש וזה ממש עוזר שימי מתחת לטוסיק (בין האגן לגב) כרית ואפילו שתי כריות בשביל ליצור מצב שיהיה לחברך קל לחדור, וזה יהיה יותר נוח לשניכם, אחרי ששמת את הכריות את צריכה להיות בפיסוק רגליים וחברך כבר בטח יודע מה לעשות, ההמלצה שלי וגם ככה ייעצו לי, זה שחברך יתחיל להחדיר טיפונת במצב שאת עדיין לא מרגישה שום כאב ובפעם אחת ומהירה יחדיר את כל האיבר בצורה שזה יהיה מאוד מהר וכמעט לא יכאב וככה לא תצטרכי סתם לסבול כל פעם שהוא מחדיר קצת קצת וגם את סתם יוצאת מתוסכלת אני וחברה שלי עשינו וזה עבד מצוין וחברה שלי פשוט נשקה אותי והודתה לי שחסכתי ממנה את כל הכאבים והתסכולים שהרבה בנות עוברות. המון הצלחה אשמח לשמוע איך עבר לכם...

04/05/2012 | 03:47 | מאת: רוני

לשתיכם .. עזרתם לי מאוד וכן חבר שלי סיפר לי שקנה את הגל סיכוך .. ננסה אותו :)

מנהל פורום סקסולוגיה