מבוכה בסקס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/06/2010 | 11:13 | מאת: דנה

אני עם בנזוג כבר למעלה משנה, אבל מתביישת מוד בגוף שלי וממש נמנעת מיחסי מין אוראליים (למרות שהוא רוצה). הסיבה היא שלפני שנה וחצי נדבקתי בפפילומה, מין מחלה של יבלות על איבר המין. היום כמעט ולא נשאר סימן וגם עשיתי חיסון כדי שזה לא יחזור, אבל המבוכה עדיין שם. לפעמים אם אני שותה מלא אלכוהול זה קצת עובר, אבל אני לא יכול להיות שיכורה כל פעם לפני סקס. מה לעשות?

21/06/2010 | 09:59 | מאת: ד"ר אילן בירן

אם מדובר בלקבל מין אוראלי ואת מעדיפה גירויים אחרים - שתפי את בן זוגך ותהני. אם את גם 'מתגעגעת' למין אוראלי למרות רתיעתך בגלל הפפילומה - הדרך המומלצת להתגבר על הרתיעה היא 'חשיפה ממושכת' דהיינו התנסות למרות הרתיעה עד שהחששות יעלמו. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה