ויאגרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/12/2000 | 19:57 | מאת: רועי בן דוד

שלום רב, אני נוטל ויאגרה באופן קבוע ללא מרשם רופא(משיגים לי את הכדורים מח"ול) לפני מספר שבועות בביקור שגרתי אצל רופא המשפחה שאלתי אותו על הענין והנ"ל הזהיר אותי מנטילת יתר של הכדורים. ברצוני לדעת האם מסוכן בשבילי לקחת ויאגרה !!! אני אדם בריא יחסית עם בעיית לחץ דם לא מסובכת !!!

27/12/2000 | 22:39 | מאת: מנחם

אהלן !!! עזוב אותך מויאגרה ישנם חומרים טובים יותר שעושים לך גם טוב על הנשמה. תחשוב על זה !!!

28/12/2000 | 00:06 | מאת: מתלבט

איזה חומרים עוזרים פרט לויגארה ?

29/12/2000 | 18:30 | מאת: רופאי קליניקה און

רועי שלום! אולי לא שמת לב,אולי זה לא עיניין אותך אך בזמנו אפילו בעיתונות כללית(לא מקצועית רפואית) הופיעו מאמרים על נזקים שעלולים להיגרם ע"י נטילה בילתי מבוקרת של תרופות בכלל וואגרה בפרט. תרופות ליתר לחץ דם שהינך סובל ממנו,מין הסתם מורידות אתו.גם ויאגרה עלולה להוריד לחץ הדם.לכן בשלב מסוים אתה עלול להרגיש ברע בגין לחץ דם נמוך! כמו כן יש להיבדק אצל רופא עיניים במידה והינך נוטל ויאגרה באופן קבוע למשך הרבה זמן.

מנהל פורום סקסולוגיה