הסקס הלך לאיבוד לגמרי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/08/2020 | 09:29 | מאת: איציק

לא יודע אם זה קשור לפה ?? בן 65 חולה בראומטית ארטריטיס לפני כשנה עברתי התקף לב כולל צינתור בחצי השנה האחרונה חשק למין אצלי הלך ופחת עד שכיום אני בכלל לא חושב על זה ולא מצליח גם לפנטז למרות שבתוך תוכי אני רוצה מבחינת פיזיולוגי כשהאיבר עובד הוא עובד טוב ככה שעם זה אין בעיה אני יכול לראות סרט פונגרפי וזה לא יעשה לי כלום לאיזה רופא אני פונה בנידון תודה

לפי התיאור שלך אין לך בעיה רפואית כנראה הבעיה הרפואית השפיעה ברמה הפסיכולוגית. אתה צריך לפנות לאיש מקצוע שמתעסק במיניות אבל מעולם הפסיכולוגיה.

מנהל פורום סקסולוגיה