בעיית זקפה (נראה לי חרדת ביצוע)

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/05/2020 | 08:53 | מאת: יוסי

שלום. אני רוצה לספר קצת על קורותיי ומכאן תוכלי להבין באיזו בעיה אני (אני גמור מזה) אני בן 36, בחור דתי (לייט, שרק לפני שנה החלטתי לא לשמור נגיעה יותר. בעקבות חברתי שההכרות שלי איתה היא כשנה וחודש בערך) מאותו רגע, לקח לי די הרבה זמן עד ש״באמת״ העזתי כבר לגעת וללטף ולהיות במצבים אינטימיים עם חברתי (שמיותר לציין אינה שומרת נגיעה כלל!) בוא נאמר שמאז היינו במצבים כאלו רק 5/6 פעמים ובתדירות של אחת לחודשיים בערך, מכל מיני סיבות בעיקר של חשש מדחייה) היום לדעתי כבר הצלחתי לשבור את המחסום הזה ואני כבר פחות חושש, (חשוב לציין, שבכל הפעמים מדובר בסקס יבש כי היא שומרת בתולין) אתמול לראשונה אני ממש נחשפתי בפניה ערום בחוף הים ופשוט הזין לא עמד לי (מה שקרה גם בשאר המקרים שקדמו) אני ככ אוהב אותה וחושש לאבד אותה ומרגיש שכל פעם שאני בא לגעת ומתחכך בה יש לי בפנים את החשש הזה שההוא לא יעמוד לי אנחנו כבר שנה ביחד ומתים כבר לקדם את הקשר ואין לי ספק שבגלל שאני 36 שנים בתול ובגלל הלחץ שלא יעמוד וגם בגלל שאני ככ אוהב אותה וחושש לאבד אותה זה אולי מה שגורם לזה לקרות (קראתי קצת) כשאני מאונן וחושב עליה זה קורה מהר והזין עומד וכשאני איתה ואתמול הייתי בלי תחתון והיא הייתה עם תחתון וזה פשוט לא קורה והיא בחיים לא חוותה דברים כאלו אני ממש חושש לאבד אותה ומתוסכל הלוואי ותוכלי לעזור לי לראות מה הדרך ואם בכלל ניתן לטפל בזה? אני ממש מתחנן, אני גמור 😢

הבעיה שהוצגה היא בעיה של חוסר ידע שגרמה לחרדת ביצוע ופחד שמא יתגלה חוסר הניסיון. הפתרון צריך לעשות בדרכים של טיפול - ממוקד - טיפול מיני- פסיכולוגי.

מנהל פורום סקסולוגיה