חושבת שבן הזוג לא נמשך

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/03/2020 | 10:49 | מאת: מאשה

היי, אני ובן הזוג הנוכחי יחד 4 חודשים. לאחרונה אני מרגישה שהוא נמשך אלי פחות ואנחנו גם שוכבים פחות.אציין שבשבועיים האחרונים אנחנו גם גרים יחד (קורונה) ככה שכל השגרה השתנתה. כאשר אנחנו מדברים על נושא המשיכה הוא טוען שזה לא ככה ושהוא פשוט לא טיפוס של סקס בוקר (לעומתי). כאשר אנחנו שוכבים הסקס כן טוב, אינטימי מהנה. אני מתוסכלת ומרגישה שאני חשובה לו ולכן הוא לא רוצה לפגוע בי אבל שכן יש טעם בדבריי, והוא כאמור מכחיש. באף זוגיות שהייתה לי לא הרגשתי ככה ותמיד בן הזוג היה מוכן לקיים יחסי מין כשרציתי, הסיטואציה הזאת מעוררת בי תחושות של דחייה, כעס וחוסר שליטה. אשמח לשמוע חוות דעת.

המצב היום הוא לא מצב רגיל. לעתים שינויים וחוסר ודאות יכולים להכניס את האדם למתח ואז זה גם יכול לבוא לידי ביטוי בחוסר חשק מיני.

מנהל פורום סקסולוגיה