פערי חשק, לי יש, לו אין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/03/2020 | 17:49 | מאת: ורדה

בעלי בן 60 ללא חשק מיני כלל בשנתיים האחרונות. כשאני יוזמת הוא מסכים ויכול אבל זה הכל. אין לו ליבידיו אבל לי יש. מעולם לא היה לי צעצוע מין וגם כמעט אין לי פרטיות בבית. מה אתם מציעים לי?

ירידה החשק יכולה להעיד על דיכאון סמוי. האם תמיד היו פערי חשק בניכם. איך הם נפתרו בעבר. אם וכאשר את רוצה לקנות צעצועי מין את יכולה להיכנס לחנות לאבזרי מין ולראות עם משהו מהוויברטורים המוצעים בחנות יכולים לענות על העינוג המיני העצמי.

מנהל פורום סקסולוגיה