חוסר הנאה ממין ואנאורגזמה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/01/2020 | 23:31 | מאת: קרינה

שלום, אני בת 35 גרושה ואמא לשלושה ילדים. פעילה מינית מגיל 20. נמשכת מאוד לגברים ובעלת חשק מיני גדול. הבעיה היא שלמרות החשק המיני אני לא נהנית מיחסי מין בכלל. לא מרגישה כלום כשנותנים לי מין אוראלי. קניתי לא מעט ויברטורים וגם איתם לא הרגשתי כלום. אני מיואשת נורא. מבינה שיש לא מעט נשים שמתקשות להגיע לאורגזמה אבל אצלי הבעיה חמורה עוד יותר פשוט לא נהנית מיחסי מין. מעולם לא חוויתי אורגזמה. אשמח לשמוע אם נתקלת במקרים כמו שלי ואם יש מה לעשות. אני די בטוחה שבעייתי אינה פסיכולוגית אלא חושית או יותר נכון חוסר תחושה.

לא ליהנות מיחסי מין זה דבר אחד ולא להגיע לאורגזמה זה דבר אחר. מפאת גילך הצעיר לא נראה לי שהבעיה היא פיזית אלא אם יש מחלות רקע כמו טרשת נפוצה, סכרת, בעיות כלי דם שיכולים לפגוע בתפקוד מהכיוון הפיזי. במידה ואין את כול המחלות האלה אז הבעיה היא פסיכולוגית בלבד. הייתי ממליצה לך לפנות למטפל/ת מיני שהיא מעולם הפסיכולוגי על מנת לעשות אבחון יותר כולל. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה