חוסר משיכה בזוגיות ץץץץץ

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/07/2019 | 18:07 | מאת: ליה

שלום אניי בקשר זוגי במשך שבע שנים, מתוכן נשואה שנה. שנינו בגילאי 30+ יש פער ביני ובין בעלי מהרגע הראשון - לי מאוד חשוב לדאוג לאיך שאני נראית, מאוד לא מזניחה את עצמי, לא מתה על אימונים אבל נהנת מהתוצאות ולכן מקפידה על תדירות גבוהה של ספורט. אוהבת אוכל וכל מה שקשור אליו אך יודעת לעצור את עצמי כשצריך ויודעת לעמוד בפיתויים. הוא - בדיוק ההיפך, ממש בכל רמח איבריו. אנחנו חברים מאוד מאוד טובים, התקשורת מצויינת, אבל בכל מה שקשור למשיכה - ממש אבל ממש לא. מבחינתי כמובן. נורא קשה לנו לחשוב על פרידה בגלל שאנחנו מסתדרים מצויין, ואין איזה פיצוץ או בגידה, אבל אני בטוחה ב - 99% שאני לא אוכל להיות מאושרת או שלמה עם הקשר הזה אף פעם. ועדיין, קיים האחוז הבודד הזה בתוך תוכי שמקווה שיקרה אחרת, שהוא כן ירצה בחיים אחרים בשביל עצמו.. ואז מזכירה לעצמי שאם אחרי כל כך הרבה שנים לא קרה כלום.. כנראה גם לא יקרה.. :( לא היינו בייעוץ זוגי כי התקשורת בינינו מאוד טובה. היינו בפגישה אחת אצל פסיכולוגית שאמרה שכל אחד צריך ללכת בנפרד ולדבר על הבעיות שלו. אני אישית עושה את זה כבר שנים, אבל הוא לא. מניחה כי קשה לו להתמודד עם האמת... מסכן הוא ומסכנה אני. החיים שלנו לא זזים מטר קדימה כי הדבר הזה כל הזמן עוצר אותנו. קשה לי עם המחשבה שאני עוצרת אותו (והוא אותי), שיכול להיות שאם היה עם מישהי אחרת כבר היו לו ילדים בשלב זה של החיים. אני מאוד רוצה לפרק את הקשר, לטובת שנינו, אבל אני לא מסוגלת לתאר כמה זה קשה. יחד עם זאת, אני לא רוצה חיים ללא משיכה ותשוקה. אשמח לעצות.

ייעוץ זוגי לא עוסק רק בבעיות תקשורת. ייעוץ זוגי עוסק בכול המכלול שקשור בזוגיות. אך ראשית דבר זה תאום ציפיות בין בני הזוג ונראה לי שזה מוקד הבעיה ולא המשיכה. אם אתם גרים במרכז אתם מוזמנים ליצור קשר 054-4390916 חמדה ,אני מטפלת זוגית ומינית דבר שיכול לעזור לכם.

מנהל פורום סקסולוגיה