מכור להתנהגות מינית מסוימת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/04/2019 | 03:34 | מאת: איתי

יש לי פטיש כל החיים לשרירים בידיים אצל בנות ואצל בנים ותמיד הייתי מכור בפורנו לזה אני לא חושב על שום דבר אחר רק על זה לאחרונה נחשפתי לאתרים של סרטונים של סטיה מינית כזאת בתשלום , מצלמות פורנו שאפשר לבקש בקשות בתשלום וניסיתי פעם אחת ושרפתי כמה מאות שקלים על הדבר הזה וזה מפחיד אותי פחד מוות שזה יתפתח להתמכרות קשה. אני רוצה להיפטר מזה. מה עלי לעשות? אני בחור בן 23 במוסד אקדמי מכובד והישגי...

התמכרות לפורנו כמהוה כהתמכרות לכול דבר אחר. יש לטפל בזה בצורה מקצועית. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר. אני מומחית להתמכרויות למין. הנייד שלי 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה