חוסר רגשות וחוסר הנאה מקיום יחסים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/03/2019 | 14:58 | מאת: G

אישתי ואני נשואים מזה 15 שנים, הסקס בינינו ירד בצורה משמעותית בשנים האחרונות, קיים בינינו מתח בתוך מערכת יחסים, זה מתבטא בהמון כעסים. יש לנו ילדה מתבגרת בגיל 14. לפני כחודשיים אישתי בגדה בי עם גבר אחר. שוחחנו על זה והחלטנו להבליג על זה ולהמשיך הלאה אנחנו אוהבים האחד את השני אישתי טוענת שאין לה רגשות אלי אבל רוצה להמשיך לחיות איתי.אני רוצה לקיים יחסים איתה כמעט מידי יום, וזאת לאחר שבגדה בי, קניתי שלשה אביזרי מין ביחד איתה לשיפור יחסי המין אבל זה לטענתה לא עוזר מכיוון שעדיין אין לה רגשות אלי. מבקש את עצתך, לא רוצה להפסיד את אישתי, אני אוהב אותה אנו גרים בעמק יזרעאל

שיפור יחסי המין לא בהכרח יחזיר את האהבה. הקונפליקטים והמתח שנוצר בניכם הוא זה שצריך להיפתר ולא שדירוג יחסי המין.

מנהל פורום סקסולוגיה