לא לשפוט אותי רק ענו על השאלה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/02/2019 | 15:51 | מאת: פלוני

שלום מזה זמן רב אני לא בקשר עם אישה כי כבר נפגעתי רבות לאחר גירושין ואני גם בתקופת יובש שלא שכבתי עם מישהי מזה כמה שנים ורציתי לדעת אולי ישמע לכם מגוחך או תחשבו עליי כחולה נפש אבל שמעתי שקיימת בובת מין שניתן לרכוש נשים קונות ויברטורים וכו ושהם קונות זה דבר נורמלי מבחינת כולם האם זה נורמלי שגם כעת אני רוצה משהו דומה האם זה לא בושה וכן אולי תגדירו אותי כנואש ותמליצו לי חלקכם ללכת לאנטרנטיבה אחרת אבל זה המצב ואשת ליווי ממש לא אלך גם מבחינה חוקית מוסרית ושזה דוחה בעיניי אשמח לתשובתכם האם זה בסדר שאקנה ועוד שאלה למה תמיד לאחר גמירה אני מרגיש אשם

קנית בובת מין היא בחירה חופשית שלך. כול אחד רשאי לעשות עם חיו המיניים מה שהוא רוצה כול עוד הוא לא פוגע במישהו אחר. לגבי תחושת האשמה- זה נושא יותר מורכב שזקוק לבירור יותר עמוק פסיכולוגית.

04/03/2019 | 09:20 | מאת: פלוני

תודה רבה אשמח אם תמחקי את שאלתי

מנהל פורום סקסולוגיה