הגדלת איבר המין באמצעות גלולות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/02/2019 | 00:05 | מאת: עידו

לילה טוב אני יודע שהאינסטינקט הוא לומר שלא ניתן להגדיל את איבר המין באמצעות גלולות כאלה ואחרות, אך קשה לי להתעלם מהסיקורים החיוביים אודות גלולות בשם extra size אשר מבטיחות שיפור גם באורך וגם בעובי. על פניו, נשמע כמו עוד הונאה צינית שמטרתה לחלוב כספים מגברים שמשתוקקים לעוד כמה ס"מ. באתר שלהם מצוין שזה מאושר על-ידי משרד הבריאות ולא הצלחתי למצוא אף כתבה ברחבי הרשת שמזהירה שמדובר בתרמית. האם יתכן שבאמת ניתן להגדיל את איבר המין באמצעות הגלולות הללו או כל גלולות אחרות?

המידע שיש באינטרנט הוא מידע שלעתים בעלי עניין מפיצים אותו. כול אחד מחליט מה שמתאים לו להאמין. במחקר הרפואי שהוא יותר אמין אין תרופה שעוזרת להגדלת האיבר.

מנהל פורום סקסולוגיה