זקפה יורדת באמצע אקט

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/09/2018 | 14:26 | מאת: דנה

היי, לפני כחודשיים התחלתי לצאת עם מישהו שמאוד מוצא חן בעיניי, הכל מושלם אצלו חוץ מבעיה אחת- בזמן הסקס, מפסיק לעמוד לו משום סיבה נראית לעין (לפעמים כי חם לו, נראה לי.. אבל לא תמיד) זה ממש מפריע לי כי בינתיים זה קרה כל פעם ששכבנו. הייתי רוצה לדעת אם יכולה להיות לזה סיבה פיזיולוגית, או שזה בהכרח נפשי? אנחנו מרגישים מאוד בנוח אחד עם השנייה ואני יודעת שהוא נמשך אליי לכן לא לוקחת את זה למקום של הרגשת אשמה. אציין גם שלאחר כמה דקות התרעננות יכול לעמוד לו שוב.. אשמח לעזרה, תודה :)

יש סיבות לירידת הזיקפה בזמן קיום יחסי מין. עיקרן הוא על רקע נפשי, אולי יש לחץ שאת לא מודעת לו. כדאי שיפנה לעזרה מקצועית ולא יחמיר את הבעיה.

מנהל פורום סקסולוגיה