אי יכולת לקיים יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/08/2018 | 19:19 | מאת: משה

שלום אני גבר צעיר באמצע שנות העשרים לחיי ויש לי בעיה עם גודל הפין שלי (תסמונת הפין הקצר). הפין שלי כשהוא במצב רפוי אז כולו מכווץ פנימה ורואים בחוץ רק את הכיפה, ובמצב זקפה מלאה הוא מגיע לאורך של 9 ס״מ בלבד (הרבה מתחת לממוצע), ולהיקף של 11 ס״מ. כשהתחלתי לקיים יחסי מין אז בעת חדירה בכלל לא הרגשתי גירוי והפין פשוט נפל, לאחר מספר פעמים שזה לא השתפר הפסקתי לנסות לקיים יחסי מין או לצאת עם בחורות (אני מתבייש לנסות שוב ולהיכשל). המצב הזה גורם לי מאז לדיכאון מתמשך וחוסר בשמחת חיים, עד היום סיפרתי לסובבים אותי כל הזמן תירוצים ושקרים וניסתי להדחיק את הנושא ולהתעסק בדברים אחרים בחיים אבל החלטתי שהגיע הזמן להתמודד עם הנושא. האם יש לרפואה כיום פתרונות אמיתיים למצבים כאלה? (ניתוחים להארכת הפין), כי קראתי שהרפואה לא ממליצה על טיפולים בנושא מחשש לנזקים ושאין אפשרות אמיתית להאריך את הפין ושרוב העוסקים בתחום הם שרלטנים.

תסמונת המין הקטן היא בעיקר בראש של הגבר. לפי התיאור שלך יש לך פין ממוצע. חבל שהכנסת את עצמך לסרטים לכאלה. תדע להיות מאהב טוב במיטה אז לגודל לא יהיה כול חשיבות. ההימנעות מיחסי מין רק מחמירה את הבעיה. לגבי פתרונות לבעיה, אין. כול ההצעות הקיימות הן מסוכנות. הדבר היחידי הם ירוקנו לך את הכיס.

מנהל פורום סקסולוגיה