כיצד לגלות על נטייתי המינית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/08/2018 | 15:52 | מאת: אובד עצות

שלום אני בן 22.5 , מזה שנים מתלבט בקשר לנטייתי המינית ולא יודע לתרגם את המשמעות שלי למושג אחד גדול של נטייה מינית, שכן יש דברים שאני נמשך אליהם בגברים, בנשים, ובשני המינים. מגיל קטן הייתה לי אובססיה לשרירים בידיים(biceps)של גברים ונשים, דבר שהתפתח מהר מאוד(גיל 12-13) לפטיש מיני מובהק, שאני חושב עליו כל היום, מתעורר מינית רק(או בלעדית) ממנו. זה דבר שמאוד מפריע לי. מעבר לזה, נמשך מדי פעם(כמובן שלא באותה רמה) לשדיים זקופים (שתלים) של בנות, ולאורגזמה נשית המלווה בהשפרצה וכיווץ השרירים בגוף(קוביות נשיות וכו'). מוצא את עצמי מאונן על סרטונים של אנשים/תמונות/סקס *רק* אם אותם אנשים רזים, אתלטים שרואים להם וורידים ושרירים בידיים (גם נשים וגם גברים). מעולם לא נמשכתי לחדירה, מציצות, פרפר, תחת, כוס, זין. תמיד שרירים בידיים זה מה שמעניין אותי. "Muscle worship" או "sthenolagnia" אלו המושגים המדויקים של הפטיש הזה. במהלך שנות הנעורים שלי נמשכתי רומנטית לנשים ואני זוכר ששברו לי את הלב, היו לי קשרים רומנטיים, גם עכשיו, יש לי קשר רומנטי עם בחורה עומד לי איתה אני גומר בחדירה וביד שלה. אבל מפנטז הרבה פעמים בחיי לאונן על גבר או אישה(בעיקר גבר, כי אצלכם זה ויזואלי יותר) שיציג בפניי את השרירים שלו וישלוט עלי. לא זוכר שנמשכתי רומנטית לגברים אלא רק מינית ולפלג הגוף העליון(לא זין ותחת). אצל נשים אני אוהב להפליק בישבן וכו, וגם חברה שלי עושה לי מופעי פיתוח גוף(היא אתלטית) ויש לומר שאני נמשך לזה, אבל לגברים שיעשו את זה מולי אני יודע שאמשך יותר. מה קורה לי? מה הנטייה המינית שלי? האם אני הומו? או בי סקסואל? או סטרייט? הלכתי להמון טיפולים ואני לא מצליח להבין.

נראה על פניו שיש לך איזה פיטש שצריך להבין אותו ולטפל בו ספציפית. זה לא קור לנטיה המינית שלך אם היא להומואים, או לסטרייט

12/08/2018 | 16:46 | מאת: שוב אני

את מטפלת בדברים כאלה ? אני רוצה להיפטר מזה

כן, אני מטפלת בדברים באלה. אם אתה גר במרכז אתה יכול ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה