האם זו בגידה? אני מאד מבולבלת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/07/2018 | 11:32 | מאת: מבולבלת

שלום רב, אני ובעלי בשנות ה-40 לחיינו. נשואים 12.5 שנים. כאשר הכרנו לבעלי לא היה כמעט ניסיון מיני. הוא טיפוס ביישן ואולי אף חסר בטחון. הנישואין שלנו טובים ויש לנו שני ילדים. בעלי אדם טוב ואני אוהבת אותו למרות חסרונותיו. אנו שוכבים בערך פעם בשבוע שבועיים כאשר לרוב הוא יוזם, אולם גם אני. אני מרגישה שהוא עדיין נמשך אלי. למרות זאת, גיליתי כאשר נכנסתי מתוך סקרנות למייל שלו (מעולם לא עשיתי זאת לפני כן..איניי יודעת מה גרם לי הפעם) כי הוא רשום לאתרי סטוצים , כאשר חלק מהפרטים שמסר על עצמו לא נכונים.. (למשל המשקל שלו). הוא לא פנה לשום אשה באתרים הללו. כל זאת גורם לי לחשוב מדוע עשה זאת, האם זו בגידה, האם לשוחח עמו על כך, מה המטרה שלו בעצם...בתודה המבולבלת.

השיטוט של בעלך באינטרנט אינה בגידה. יתכן ובעלך לא מרגיש נוח עם עצמו ולכן נמצא שם. אם יש ביניכם פתיחות אז כדי לדבר על זה אבל לא להאשים או לבקר. יותר ממקום מתעניין.

מנהל פורום סקסולוגיה