פחד מתפקוד מיני לקוי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/06/2018 | 01:10 | מאת: בן 24

היי אני בחור בן 24 עד השנתיים האחרונות לא היו לי שום בעיות ולהיפך הרגשתי שהחשק המיני שלי אפילו מופרז. הייתי בקשר ארוך אבל עם המון משקעים שבעקבותם לא הרגשתי משיכה ואהבה לאותה בחורה ובשל כך התפקוד המיני שלי נהיה לקוי ביותר. בהתאם לכל הנסיבות אני והבחורה הזו נפרדנו. חייב לציין שהביטחון שלי נפגע מאוד. לאחריה יצאתי לטיול בחו״ל עם הרבה חוויות מיניות, לא חוויתי בעיות למעט כשהייתי במצב לחץ שפשוט לא הצלחתי להשתלט עליו. לצערי נכנסתי למעגלי לחץ בלתי נשלטים במשך הרבה פעמים באותה תקופה. כיום כשאני עם נשים בישראל שוב עולה לי הלחץ שמגיעים לשלב של לקיים יחסי מין ואני חייב לציין שכשמדובר במין אוראלי בלבד ואני יודע שלא יהיה סקס יש לי זקפה חזקה מאוד ואין לי שום לחץ. מה שככל הנראה מעיד לדעתי שמדובר במצב לחץ שהגוף שלי נכנס אליו בשלב של יחסי מין ולא בעיה הורמונאלית. האם יש כדורים או טיפול שיכול לעזור לי לצאת מזה? תודה

מצבי לחץ ממפגש מיני הוא משהו שנמצא בראש של, אין לזה תרופה. הדרך היחידה היא לטפל במוקדי הלחץ וכך תוכל להתגבר על הבעיה.

25/06/2018 | 11:40 | מאת: בן 24

אולי כדאי לקחת כדור או משהו שיכול להעלות את הביטחון ואז לחזור לתפקד כרגיל בלעדיהם?

כדורים לזיקפה מושפעים מאוד מהמצב הנפשי בו נמצא הגבר. אם אתה במתח גבוה בזמן יחסי מין אז גם הכדור לא יעזור.

מנהל פורום סקסולוגיה