גמירה בעייתית תנוחה בעייתית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/05/2018 | 01:44 | מאת: מתוסכל

היי בן 22 מאונן הרבה, במשך השנים האחרונות בערך פעם ביום, כבר שנים אני מאונן ומגיע לשפיכה *רק* כשאני מותח את הרגליים בשכיבה. לא מצליח בלי. יכול לקחת הרבה זמן. ורק כאשר אמתח את הרגליים אז זה בשניות קורה. מטופל בנוגדי דיכאון מזה חודש. אבל ההרגל הזה הוא שנים. חברה שלי לא מצליחה להביא אותי לגמירה כשמביאה לי ביד גם כשאני מותח את הרגליים, למרות שאני ממש קרוב לשפיכה. מה עושים????? תודה

נוגדי דיכאון בדרך כלל מורידים את החשק. מאוד יתכן שרמת החשק שלך ירד עקב כך. לגבי צורת האוננות זה צריך להשתנות ואתה צריך ללמד את הגוף שלך הרגלי אוננות אחרים כי אתה לא תוכל להנות מיחסי מין עם אישה.

מנהל פורום סקסולוגיה